Pišite nam

Vijesti

Beyonce na otoku ljubavi – pjevačka zvijezda proslavila rođendan na Galešnjaku

Prije

-

Galešnjak Beyonce

Zajedno sa suprugom Jay-Zijem poznata pjevačica proslavila je svoj 39. rođendan na otoku ljubavi Galešnjaku

Beyonce i Jay-Z uživali su na romantičnoj večeri punoj cvijeća i upaljenih baklji poslije dana provedenog u krstarenju na jahti Lana s kojom su prije 4 dana posjetili dubrovački akvatorij, piše Zadarski.hr.

Jahta Lana snimljena kraj otoka Galešnjaka

Svoj rođendan Beyonce je odlučila proslaviti upravo na Galešnjaku poznatom kao otoku zaljubljenih te simbolom romantike. Nije poznato što su jeli ili tko je bio s njima no navodi se da će pjevačica slike s proslave objaviti na društvenim profilima kada napusti Hrvatsku.

Još jedan dokaz kako se zvijezda uistinu odmara na našoj obali dobili smo u subotu popodne, kad su Beyonce i Jay-Z primijećeni na Kornatima na terasi restorana Fešta na otoku Žutu.

Restoran Fešta – otok Žut

Poznati par je očito zavolio našu obalu, jer su nas dosad već nekoliko puta posjećivali, uglavnom na modernim, iznajmljenim jahtama.


Luksuzna jahta „Lana“ na kojoj su plovili, 107 metara je duga, dostiže brzinu od 16 čvorova te može primiti 12 gostiju i 31 člana posade. Jednotjedni najam ove jahte bi vas stajao „sitnih“ 1,7 milijuna američkih dolara plus 219 tisuća za dodatne troškove goriva i posade.

Nastavi čitati

Najčitanije