Pišite nam

Vijesti

Besplatne edukacije za poljoprivrednike

Prije

-

Neprofitna organizacija LAG “LAURA” iz Biograda na Moru organizira besplatne edukacije za sve zainteresirane poljoprivrednike u sklopu EU projekta “Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero”.

Predavanja će obraditi tri aktualne teme: u ponedjeljak, 7. prosinca temu Prednosti i mogućnosti ekološke poljoprivrede, u utorak, 8. prosinca Zakonsku regulativu prerade voća i povrća te u srijedu, 9. prosinca Brendiranje poljoprivrednih proizvoda, prerađevina i suvenira.

Edukacija je predviđena za najviše 30 polaznika koji će biti raspoređeni u 3 termina po 10 polaznika zbog poštivanja epidemioloških mjera uslijed COVID-19 epidemije. Edukacija će se održati u prostorijama Info centra Biograd na Moru na adresi Trg hrvatskih velikana 20, a termini za svaki dan su od 8:15 do 10:15, od 10:30 do 12:30 te od 12:45 do 14:45.

S obzirom na ograničeni broj polaznika po edukaciji, potrebna je prijava putem elektroničke pošte lag.laura2009@gmail.com. Prilikom prijave potrebno je navesti termin koji polazniku odgovara.

Nastavi čitati

Najčitanije