Pišite nam

Vijesti

Aktivnosti za umirovljenike

Prije

-

HCK

Gradsko društvo crvenog križa Biograd na Moru poziva sve zainteresirane umirovljenike da se prijave na besplatne aktivnosti namijenjene umirovljenicima. Umirovljenici se mogu prijaviti na sve ili samo na aktivnosti koje ih interesiraju.

Zainteresiranim se nude sljedeće aktivnosti: medicinska gimnastika, nordijsko hodanje, mjerenje šećera i krvnog tlaka, kreativne radionice, tečaj plesa, radionica kuhanja, radionica psihosocijalne podrške, radionice prve pomoći te mala škola služenja pametnim telefonima.

Svi umirovljenici su dobro došli, jedini uvjet za registraciju je preslika osobne iskaznice i preslika rješenja o mirovini i/ili odrezak od mirovine. Sve radionice su besplatne. Provode se u sklopu projekta „Aktivni zajedno“ u trajanju od 24 mjeseca. Cilj projekta je poboljšanje socijalnih, emocionalnih, kognitivnih i kreativnih vještina, kao i psihofizičko zdravstveno stanje umirovljenika. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Prijave se zaprimaju putem telefona 023 383 761 ili osobnim dolaskom u ured Gradskog društva crvenog križa Biograd na Moru na adresi Trg hrvatskih velikana 27, Biograd na Moru od 09:00 do 13:00 od ponedjeljka do petka.

Nastavi čitati

Najčitanije