Pišite nam

Vijesti

Aktivni Pašman – Športsko društvo Postimana

Prije

-

Športsko društvo Postimana

Športsko društvo Postimana iz mjesta Pašman organizacijom sportskih turnira već 19 godina daje značajan doprinos sportskom životu otoka Pašmana

Postimana danas broji 17 članova od kojih Marko Magić djeluje kao predsjednik te Vice Magić kao dopredsjednik.

Unatoč koronavirusu, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, Postimana je i ove godine uspjela organizirati dva glavna sportska događaja u mjestu Pašman.

Prva sportska manifestacija u organizaciji društva je bio četvrti, sada već tradicionalni turnir „Basket na rivi“ koji je održan 13. i 14. kolovoza. Turnir je organiziran na način da se prvi dan odigravaju natjecanja po skupinama dok je drugi dan završnica koja je popraćena velikom bakljadom i vatrometom, a proteklih godina i koncertom i zabavom do ranojutarnjih sati.

Drugi sportski događaj je sad već na daleko poznat malonogometni turnir na male branke kojeg Postimana organizira već 19 godina za redom, a ove godine se održao od 17. do 20. kolovoza. Kao pohvala društvu ide i činjenica da su oba dva turnira protekla bez ikakvih problema vezano uz aktualnu epidemiološku situaciju.

Uz organizaciju sportskih događanja Postimana u suradnji sa TZO Pašman iznajmljuje i teniski teren u Pašmanu. Za sljedeću godinu društvo je najavilo ulaganje u uređenje teniskog terena, odnosno zamjenu postojećih reflektora sa novima i postavljanjem dvije nove klupe za igrače.

Nastavi čitati

Najčitanije