Pišite nam

Ostali mediji

Traže se statisti za novu sezonu poznate serije “Nestali” koja se snima na području Zadarske županije

Prije

-

Snima se druga sezona poznate serije “Nestali” na području Zadarske županije uz podršku Filmskog ureda Zadar.

– Sve zainteresirane punoljetne osobe iz Zadarske županije koje žele statirati u seriji Nestali pozivaju se u hotel Kolovare u ponedjeljak, 19. travnja 2021. od 17 do 20 sati. Traže se statisti, statisti sa zadatkom, a moguć je i angažman za manje uloge – stoji u priopćenju Filmskog ureda Zadar.

Clinica studio kreće u snimanje druge sezone serije Nestali redatelja Kristijana Milića i direktora fotografije Mirka Pivčevića uz sjajnu glumačku postavu koju predvode Goran Navojec, Bojan Navojec, Filip Križan, Marko Cindrić, Alan Katić i Vedran Živolić.

Prva sezona serije Nestali autora Joška Lokasa snimana je na području Zadarske županije 2019. godine. Snimanje mini dramske serije se odvijalo u organizaciji HRT-a u suradnji s producentskom tvrtkom Clinica studio.

Snimanje serije planirano je između 26. travnja 2021. i 10. lipnja 2021. sukladno propisima vezanim za pandemijske okolnosti.

Najgledanija serija Hrvatske radiotelevizije prošle godine osvojila je Zlatni studio Jutarnjeg lista za najbolju domaću seriju, a Goran Navojec je za jednu od glavnih uloga – ulogu Prke osvojio Večernjakovu ružu.

Članak je izvorno objavljen na portalu Zadarski.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije