Pišite nam

Vijesti

Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi na otoku Pašmanu

Prije

-

DDK

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru u suradnji s Općom bolnicom Zadar, Odjelom za transfuzijsku medicinu te Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi Otok Pašman organizira prvu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi na otoku Pašmanu.

Akcija će se održati 22. siječnja (ponedjeljak) od 15:30 do 17:30 u Osnovnoj školi Vladimir Nazor u Neviđanima. Iz Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru pozivaju svih da im se pridruže na nadolazećoj akciji te napominju da sudionici obavezno sa sobom ponesu osobnu iskaznicu.

– Pozovite sve svoje prijatelje i članove obitelji i pokažite plemenitost te otkrijte najbolji dio sebe. Ako želite pomoći, možete nam se pridružiti i volonterski kao animator davalaštva krvi u svojoj sredini ili nam pomoći u organizaciji i provedbi akcije. Krv je proizvod živog organizma i ne može se stvoriti umjetnim putem stoga je kao lijek nezamjenjiva. Odazovite se akciji dobrovoljnog darivanja krvi jer ne trebate biti liječnik da biste nekome spasili život, poručuju iz GDCK.

Nastavi čitati

Najčitanije