Pišite nam

Ostali mediji

Plesat ćemo uz vrhunsku glazbu i jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu

Prije

-

BSH Events

Hrvatska je domaćin novom međunarodnom festivalu Zadar Sunset Festival. Ovaj potpuno novi glazbeni događaj 30. i 31. srpnja stvara zaista jedinstvenu pozornicu za najpoznatije svjetske glazbene umjetnike te na jednoj od najljepših zadarskih lokacija Pozdrav suncu obećaje višeosjetilno iskustvo uz vrhunsku glazbu, spektakularan pogled na Jadransko more i jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu.

Dvodnevnu glazbenu avanturu na kojoj nas očekuju nastupi nekih od vodećih svjetskih DJ-a pokreće tim koji stoji iza jednog od najpoznatijih koncepata zabave BSH Events. Projektu se odazvala Turistička zajednica Grada Zadra te tako prepoznavši njegov potencijal u Zadar ovo ljeto ponovno dovela prijeko potreban kvalitetan sadržaj za mlade. Na ovom projektu pridružio im se i novi lokalni koncept organizacije zabavnih događanja Selected Croatia kojem je glavni cilj promovirati lokalne izvođače na ekskluzivnim lokacijama Zadarske županije nudeći jedno sasvim novo iskustvo posjetiteljima. U ovo nikad izazovnije vrijeme kada su nam glazba, ples i druženje potrebniji no ikad, hrvatska se obala tako vraća na listu najpoželjnijih party destinacija.

Kvalitetan line up i zaista posebna lokacija 1. Zadar Sunset Festivala odlični su temelji za dugovječnost festivala koji će bez sumnje iz godine u godinu postati prepoznatljiv u svijetu te u Zadar dovoditi sve više ljubitelja odlične glazbe iz cijelog svijeta.

BSH Events originalni je hrvatski koncept za produkciju i organizaciju događaja koji osmišljava i organizira glazbeno – plesne događaje na pomno odabranim mjestima koja imaju značajnu kulturnu vrijednost. Tijekom posljednjih sedam godina BSH events privukao je desetke tisuća ljubitelja vrhunske glazbe i partyjima osvojio originalne lokacije poput tvrđave Medvedgrad, zagrebački aerodrom, Meštrovićev paviljon, krov MSU-a, tunel Sljeme, Trsatsku gradinu, utvrdu Kaštel u Puli te prije samo nekoliko dana tvrđavu Fortica na Paškom mostu na kojoj se BSH Island događaj po prvi put održao u suradnji s najpoznatijim noćnim klubom s Ibize Amnesia. Vrhunski DJ-i, spektakularna produkcija i jedinstvene lokacije samo su dio čarobne priče koju svaki put iznova s nestrpljenjem očekujemo.

Pridružite se prvom izdanju Zadar Sunset Festivala i jedinstvenom višeosjetilnom putovanju koje piše novu povijest bezvremenskih ljetnih iskustava!

Članak je izvorno objavljen na portalu Zadarski list.

Nastavi čitati

Najčitanije