Pišite nam

Vijesti

Pašmanske poduzetnice, ove subote saznajte kako što bolje iskoristiti društvene mreže za svoje poslovanje

Prije

-

OtokNET Modus Vivendi

Udruga „Modus Vivendi“ iz Pašmana kreće sa serijom besplatnih edukacija/radionica na različite teme područja digitalnog marketinga, odnosa s novcem i općenito financija, osobnog razvoja, ali i kreativnih umjetničkih radionica, a sve u okviru projekta OtokNET kojeg financijski podržava Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU.

Ove subote, 17. veljače s početkom u 10:30 u prostorijama OŠ Vladimir Nazor Neviđane, održat će se prva edukacija pod nazivom „Kreirajte, povežite, inspirirajte – Vodič za društvene mreže namijenjen novim poduzetnicama“. Edukacija je besplatna i namijenjena je svima, ali posebno prilagođena za one koje tek započinju svoje poduzetničko poslovanje.

Edukaciju će održati Martina Gori Miočić iz Zadra, vlasnica obrta Degori, agencija za promidžbu i marketing koja za sebe kaže:

-U marketingu sam više od 15 godina, a više od dvije godine sam samostalna poduzetnica. Iskustvo sam kovala u velikim hrvatskim tvrtkama poput MSan Grupe, mesne industrije Gavrilović te Aluflexpack Novi iz Zadra. Pružam marketing usluge u području društvenih mreža, izrade web stranica, grafičkog dizajna te usluge izrade planova za samozapošljavanje, čime se izuzetno ponosim. S velikim zadovoljstvom vas pozivam na moju radionicu koja je zbog svog sadržaja savršena prilika za sve vas koje tek ulazite u svijet poduzetništva i želite naučiti kako efikasno koristiti društvene mreže i unaprijediti svoje poslovanje bez obzira čime se bavili. Podijelit ću s vama praktične savjete, strategije i alate koji će vam pomoći da se istaknete u digitalnom prostoru. Vidimo se!

Iz udruge na radionicu pozivaju sve (su)vlasnice OPG-a, obrta, tvrtke, kućne radinosti, samostalne djelatnosti…neovisno u kojem obliku posluju i čime se bave te u kojem su stupnju razvoja svog poduzetništva, a edukacija će obuhvaćati:

– osnove društvenih mreža

– razumijevanje važnosti brend identiteta na društvenim mrežama

– planiranje i stvaranje sadržaja (uz razne alate)

– korištenje vizualnih alata – Canva – za kreiranje kvalitetnih vizuala

– održavanje profesionalnog imidža

Zbog ograničenih prostornih kapaciteta, organizatori edukacije mole sve zainteresirane da potvrde sudjelovanje na 098/921-6993 (Andreja, wapp/sms).

Nastavi čitati

Najčitanije