Pišite nam

Poslovno

Kako unaprijediti posao uz Canvu – Nova radionica udruge Modus Vivendi iz Pašmana

Prije

-

Modus Vivendi Radionica

Kako smo nedavno pisali na našem portalu, udruga Modus Vivendi iz Pašmana krenula je sa serijom besplatnih edukacija u sklopu svojeg novog projekta OtokNET koji financijski podržava Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU.

Tako je u ponedjeljak, 26. veljače održana nova radionica koju je vodila Ivana Medić, dipl. gestalt terapeut, ujedno organizatorica brojnih radionica udruge i to na temu osobnih granica.

Osobne granice su faktor koji u velikoj mjeri utječe na kvalitetu života, a na radionici “Ah, te granice!” su sudionice učile o tome što su granice, znakovima loših granica i načinima postavljanja granica. Nadalje su imale priliku kratkim testom utvrditi svoje individualne granice, a zabavile su se i pri vježbi postavljanja granica u kratkim primjerima iz poslovnog i privatnog života.

Slijedeća radionica pod nazivom „Kreativnost na dlanu, uz Canvu“, koja očekuje zainteresirane otočanke u utorak, 5. ožujka, nastavak je predavanja Martine Gori Miočić, vlasnice Degori, agencije za promidžbu i marketing na temu Canve – jednostavnog programa za grafičko oblikovanje te kreiranje kvalitetnih vizuala koji svatko može savladati.

A da je udruga Modus Vivendi zaista aktivna, pokazao je i nedavni intervju Andreje Barabe, predsjednice udruge, koja je bila gošća radija Antena Zadar u emisiji Otočne minute gdje je predstavila udrugu Modus Vivendi te pričala o njezinim projektima, partnerima, donatorima i prijateljima, viziji, ciljevima i planovima.

Nastavi čitati

Najčitanije