Pišite nam

Sport

Iznajmite sportsku dvoranu OŠ Vladimir Nazor i ispunite zimske dane sportskim aktivnostima

Prije

-

Oš Vladimir Nazor

OŠ Vladimir Nazor Neviđane i ove godine, počevši od 1. listopada, iznajmljuje školsku sportsku dvoranu za vanjske korisnike

– Sa svojim malonogometnim terenom, košarkaškim igralištem te ostalom opremom idealna je za održavanje fizičke kondicije i druženje u jesenskim i zimskim danima, navodi ravnatelj škole Ivan Hrabrov u svom pozivu svim sportašima i rekreativcima.

S obzirom da ova godina donosi nove epidemiološke okolnosti, škola će sportskim grupama osigurati sredstva za dezinfekciju, a sami sportaši su obvezni prilikom dolaska ostaviti svoje podatke (ime i prezime i kontakt broj).

Tijekom prošle godine, OŠ Vladimir Nazor Neviđane iznajmljivala je svoju dvoranu raznim sportskim grupama koje su sa školom potpisali ugovor o korištenju.

– Najviše nas ispunjava suradnja s nogometnim klubom Sv. Mihovil čiji su polaznici naši učenici, ističe Hrabrov i dodaje kako je želja škole što više termina ispuniti sportskim programima za učenike škole te je spremna poduprijeti sve pojedince i udruge koje žele razvijati pašmanski sport. Naravno, ostaje sasvim dovoljno vremena i za privatne korisnike.

– Zanimljivo je primijetiti da su svi korisnici naše dvorane muškarci. Potičemo djevojke i žene da se također angažiraju i dođu u našu dvoranu, završava u svom pozivu Hrabrov.

Radno vrijeme dvorane je svaki dan od 15.00 do 21.30. Za detaljnije informacije možete se obratiti na telefon škole (023 269 288) ili e-mailom na: ured@os-vnazor-nevidjane.skole.hr

Nastavi čitati

Najčitanije