Pišite nam

Ostali mediji

Digitalni đački pokazi smanjili bi čekanje

Prije

-

Foto: Vedran SITNICA

Potaknuti pandemijom, uveli smo to još prošle godine, ali odaziv nije bio onakav kakav smo očekivali. Ove godine očekujemo bolji odaziv, vjerujemo u to, kaže Šimunov

Dogovaramo, pregovaramo, odgovaramo na upite, prikupljamo informacije, pripremamo autobuse, imat ćemo mogućnost digitalnih pokaza, govori direktor Liburnije Edvin Šimunov uoči početka školske godine.
Naime, digitalni đački pokazi bilo bi olakšanje na terenu i smanjili bi čekanje.
– Potaknuti pandemijom, uveli smo to još prošle godine, ali odaziv nije bio onakav kakav smo očekivali. Ove godine očekujemo bolji odaziv, vjerujemo u to, kazuje Šimunov.
Kada je riječ o pridržavanju mjera u javnom prijevozu, kako saznajemo od Šimunova, sve je pod kontrolom i već su uhodani.
– Čim se te mjere odnose na tako širok krug ljudi, uvijek ima pojedinačnih primjera, problema. Mogu pohvaliti i korisnike, a posebice vozače jer ih i osobno kontroliram. Nose se maske, koristi se dezinfekcija i sve ostalo. U prilog svemu navedenom ide i činjenica da smo među vozačima imali zanemariv broj oboljelih od Covida-19. Neka tako i ostane, zaključuje Šimunov.

Članak je izvorno objavljen na portalu Zadarski list.

Nastavi čitati

Najčitanije