Pišite nam

Vijesti

22. Biograd Boat Show: Više od 140 izlagača prijavilo svoje sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu

Prije

-

Biograd Boat Show

Ovogodišnji sajam u Marini Kornati, Biograd na Moru, otvara se u srijedu 21. listopada i traje dan duže do nedjelje 25. listopada 2020.

Veliki broj izlagača potvrđuje činjenicu da je nautička industrija otporna na nove epidemiološke okolnosti, piše Zadarski.hr.

Tri najveća izlagača su prijavila izlaganje s ukupno 28 plovila prosječne dužine veće od 11 m, a do sad najveće prijavljeno plovilo je Elling E6, dužine 20 m.

Organizator sajma Ilirija d.d. dobila je punu podršku Civilnog stožera Zadarske županije i nastavlja planiranje događaja sukladno propisanim mjerama.

Kako bi se poštivale epidemiološke mjere održavanja distance, najveći sajam plovila u Srednjoj Europi ove godine trajati će jedan dan duže. Sajam se održava na otvorenom i na moru tako da svježi zrak i otvoreni prostor pružaju sigurnije epidemiološke uvjete.

Kao zlatni član IFBSO-a, Međunarodne federacije organizatora izložbe plovila, Ilirija d.d. surađuje sa svojim kolegama na donošenju novih sigurnosnih mjera i standarda sigurnosti u organizaciji sajma.

Nastavi čitati

Najčitanije